dilluns, 26 d’octubre de 2009

ELS SHERIFFES TORNEM A ACTUAR A MASDENVERGE


Dissabte al vespre alguns dels components dels The Country Sheriffes vam tornar a actuar en públic amb col.laboració amb el Club de Patinatge de Masdenverge, a les pistes esportives del poble.

En la meva visió personal, va ser tot un èxit perquè vam ballar balls apresos en les darreres setmanes, com ara THANKS A LOT, TWO BY TWO a contradança, NOT FAIR, etc. i d'altres que ja portem ballant des de fa temps, com l'ALPEN POLKA, TRAIN, TONIGHT TONIGHT, DUNIA, etc.

Ens vam sentir molt ben acollits, com sempre a aquest poble del qual tenim molts de balladors, i ens van obsequiar amb un piscolabis per recuperar les forces desprès dels nostres balls, i evidentment, vam continuar ballant mentre anàvem bevent i menjant, no es pot parar!

La nostra cap i ànima, la Dolors Cañellas, no hi va poder ser perquè era de curset, però va estar en tot moment informada de com anaven les coses. Des d'aquí li desitgem que tingui molta sort en les seves proves d'avui, de la qual cosa n'estem segurs tots els membres del grup, perquè per nosaltres DOLORS, ETS LA MILLOR!