dilluns, 15 de febrer de 2010

CARNESTOLTES 2010 TÉ NOM DE SHERIFFES!

tCansats però molt contents per la recompensa, tots els THE COUNTRY SHERIFFES estem més que satisfets de la nostra carrossa i, per damunt de tot, lo que vam arribar a xalar! L'Ajuntament d'Amposta, des del departament de comissió de festes ens van concedir el segon premi.
Sorpresos vam sentir amb satisfació que guanyàvem el segon premi i és clar, com no, vam esclatar a cridar de joia.
La nostra finalitat no era la d'obtenir un premi, sinò com sempre la de xalar mentre ballem però d'aquesta manera es reconeix una feina que sempre hi ha darrera un muntatge d'aquestes característiques, així que la Dolors Cañellas, la nostra mestra, guia, gurú, i gran gran amiga de tots nosaltres, ha felicitat i donat les gràcies a TOTS els Sheriffes que han fet possible aquest dia de disbauxa.
Des de la creadora de la carrossa, a les cosidores, als balladors, als taxistes, als de l'equip de so, als que recolzen la idea, als que somriuen en pensar el què fem, als que ens acompanyen i ens fan fotos, als disfressats, als que ens venen a veure, etc... a tots la Dolors ens ha dit "Moltíssimes gràcies", però sóm nosaltres els que li hauríem d'agrair a ella tot el que ella fa pel grup, per tots i cadascun de nosaltres i perquè ha fet possible que un somni s'hagi fet veritat.
En reconeixement a aquesta feina ja ha penjat a la web les fotos i els preparatius de la carrossa i de les disfresses. A partir de dimarts podreu veure totes les fotos oficials del dia de carnestoltes a la web del grup thecountrysheriffes.blogspot.com