dilluns, 22 de febrer de 2010

ELS SHERIFFES DE CARNESTOLTES UN ALTRE COP


Dissabte passat, els Sheriffes vam unir-nos al carnestoltes d'Alcanar per la tarda i al de La Sénia per la nit. He de dir que vam ballar moltíssim, vam gaudir de les coreografies noves i de les que ja fa temps que fem, que la gent d'Alcanar ens va acompanyar en tot moment i ens van fer sentir com a casa, aplaudint-nos, animant-nos i demanant-nos que tornéssem a ballar. És d'agraïr un públic tan entregat! I desprès l'organització del carnestoltes ens va obsequiar amb un pica-pica molt bò i que ens va ajudar a carregar piles per continuar amb la festa.
Per la nit vam anar al ball de disfresses de La Sénia i també vam anar adaptant coreografies a la música que tocava l'orquestra i d'altres cops trobant-nos una parella per ballar. I el puntet final de la nit va ser el crêpe que ens vam menjar alguns abans de marxar cap a casa! Què bò! I com ho vam agraïr perquè havíem de trobar una forma de combatre el fred.
Desprès del cap de setmana intens estem cansats, molt cansats, però molt satisfets per la tasca feta, i esperant amb moltes ganes el carnestoltes de dissabte que ve a Masdenverge!