diumenge, 28 de febrer de 2010

Els Sheriffes de carnestoltes a Masdenverge!


Aquest ha sigut el darrer de tres intensos caps de setmana de carnaval per als Sheriffes. Ahir dissabte dia 27 de febrer vam anar de carnestoltes a Masdenverge, poble que ens acull setmanalment per fer les nostres classes de ball i que també ens proporciona el local per poder gaudir de les nostres festes de grup i sopars de germanor.
Malgrat que vam tenir la sospita que plouria, i de fet anava caient plugim mentre començàvem a ballar, la festa va anar molt bé i l'aigua no va aparéixer. Desprès d'haver ballat pels carrers de Masdenverge, vam tenir una festa per als petits al pavelló poliesportiu amb animació per als menuts i xocolatada! I finalment els Sheriffes vam poder tornar a ballar fins que els peus i les cames ja no van poder aguantar més.
Per a mi personalment, va ser un dia molt especial perquè els meus dos fillols, la Rosa i el Guillem també hi van assistir, i me van fer la padrina més feliç del món!
Avui, cansats però satisfets, pensem que enllorarem les festes del carnestoltes, però, evidentment, amb gent com nosaltres, la festa només acaba de començar i ja ens esperen a una altre lloc per dissabte que ve!
Així que ja tornem a tenir ganes de festa i de reunir-nos un altre cop per fer allò que més nes agrada: ballar!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

cris ha dit...

Monica, he trobat el teu blog avui!!!!
Quina foto més guapa la de la meva filla i el meu "gendre". je je je

Mònica Subirats ha dit...

Veritat que estan guapos? Si és que estan fets l'un per l'altre! jajaja Temps al temps!