dilluns, 20 de febrer del 2012

AVUI FA UN ANY!



Avui fa un any va representar un abans i un desprès per la nostra família. Avui fa un any, la meva mare va tenir el primer d'una sèrie d'infarts que la van portar a una segona operació de cor a una edat avançada. Vam passar molts mesos entre hospitals, UMIs i UCIs, vam patir molt per ella, i vam tenir alguns dies molt crítics on ho vam veure tot perdut. Ja ha passat un any, i sí, la seva vida i mobilitat s'ha vist molt afectada i reduïda, però, i és el més important, encara és amb nosaltres i l'hem poguda gaudir a cada moment.



Quan em van trucar de matinada demanant ajut per portar-la a l'hospital a urgències, jo no era a casa meva, i vaig trigar hores en arribar a l'hospital amb la meva mare, ningú pot saber tot el que v apassar pel meu cap durant aquestes hores, l'angoixa que vaig sentir en sentir-me culpable per no ser a casa a prop seu per anar ràpid a l'hospital perquè la curessin com tantes altres vegades. M'ha costat molts mesos superar aquesta sensació d'impotència i malestar, però el temps ens aclareix tots els nostres problemes, dubtes i altres, i, en aquest cas, el temps ens ha apropat a tots molt més del que sempre ja ho hem estat.



Ara per ara, la mama està confinada a casa seva, pot moure's per la casa però no pot cansar-se gens, el seu cor no li permet, però és feliç. d'això en tinc proves! I realment la seva felicitat és el que més ens importa, la resta és secundari, ella és el realment important, la seva força d'esperit, la seva alegria permanent, el seu sentit de l'humor, veure-la com gaudeix de les petites coses que té a l'abast i veure-la somriure a tota hora, això és el que compta, i que sigui per molt temps!