dissabte, 11 d’octubre del 2014

És el que penso!

Els que em coneixeu ja sabeu què penso de tot això de la independència de Catalunya! No cal ni dir que no ho he amagat mai i he defensat arreu i amb tothom el dret a decidir del poble català.
M'indignen els moviments feixistes del govern de l'estat espanyol, els comentaris insultants de molts espanyols a les xarxes socials, les polítiques anti-socials que es fan a casa i a l'estat... i tantes coses que la llista seria inacabable! 
Però el que més m'indigna és que hi ha gent que s'ha afegit al carro, quan li convé, per les raons que siguen però sempre a nivell particular mai col·lectiu, i que mai, però mai ha fet res per defensar la terra, la llengua, la cultura i la nació catalanes, sent nascuts a catalunya i fills de catalans! Aquesta gent normalment va de "progre", d'esquerres, lliberals, anti tot, però en realitat són més papistes que el papa! Realment aquesta gent giren depèn de com bufa el vent i amb qui estan! no tenen ni ideals ni consciència ni res! Són uns venuts ignorants i egoistes que s'omplen la boca defensant lel que els hi convè quan els hi convè però no per interessos del poble sinó propis! 
Fa unes setmanes vaig llegir un escrit d'un personatge conegut lamentant-se d'una situació actual que es vivia al seu poble, però sabeu què? En la darrera manifestació de l'aigua, aquest personatge no hi era! I no, no estava malalt, ni tenia torn, nooooo estava de viatge de plaer, que tot el dret en té, però que desprès no es vagi omplint la boca amb ximpleries perquè si s'estima la terra, se la defensa a les verdes i a les madures, no solament quan a nosaltres ens convé a nivell particular! I molt menys pot pretendre's desprès de ser un exemple a seguir! 
Senyores i senyors, siguem seriosos! Ja n'hi ha prou de titelles o pretesos divismes inexistents! La terra, la llengua, la cultura i la nació no estan en venda! Si ara hi ha hagut un moviment social que ens ha portat al moment tan important que estem vivint aquests dies, ha sigut això, un moviment social!  Els polítics s'hi han hagut d'afegir, no són ells els que ho han portat endavant, sinó la societat catalana que ja n'ha tingut prou i vol decidir per ella mateixa. Insultar i desacreditar aquesta gent no demostra sinó el tipus de persones que són. 
Tots sabem com està el nostre país i tot el que hem hagut de renunciar en els darrers anys, però ha arribat l'hora de trobar la solució definitiva i deixar de posar parxes que només enfosqueixen el problema de fons. La solució no està en continuar dins d'un estat que no ens ha volgut mai, ni ens vol ni ens voldrà, més aviat ens ha intentat fer desaparèixer com  a nació erradicant els nostres arrels i la nostra cultura, com fan la majoria de colonitzadors, però no se n'ha sortit ni se'n sortirà! La solució està en tirar endavant i un cop tinguem un país nostre i lliure que la societat no pari que marcar de prop els seus polítics perquè aquests facin realment el millor per al nostre país i la nostra gent! 
Aquests que s'omplen la boca criticant les polítiques actuals i intentar desacreditar a tots els polítics, d'acord que n'hi ha un bon grapat que se mereixen un bon càstic a nivell de vots i de poder, i que per altra banda es vanten de ser "molt d'esquerres" penjant coses de partits esquerrans i nacionalistes o internacionalistes però, de fet, tenen tant d'esquerres com jo de monja de clausura!
Feu-vos-ho mirar!!!!!!!!!!!! No m'agrada usar insults ni paraules buides, ja ho sabeu però és que hi ha moments en què he de dir el que penso!