dimarts, 23 de juny del 2009

Fira de Campredó: CampreBloc

Un dels plats forts de la Fira tecnològica Campredó.net serà la celebració de la segona edició del CampreBloc, després del bon resultat assolit al desembre de 2007. Des de Soldevila, volem continuar promocionant l'afecció blocaire ebrenca, que ha convertit l'Ebresfera en un fet veritablement singular dintre de la Catosfera tant pel nombre de blocs com per la qualitat i varietat que exhibeixen molts dels quals. També ens enorgulleix el fet que Campredó sigui la quarta població de les Terres de l'Ebre quant a nombre de blocs, només darrera de ciutats molt més grans com Tortosa i Amposta, i de la vila de Flix, que compta amb una grandíssima afecció blocaire en àmbits molt diversos.
Per a les activitats del CampreBloc comptarem amb la col·laboració de l'associació de blocaires ebrencs, Punt Òmnia i del grup Atictes, que promociona l'ús de les noves tecnologies amb tallers, cursos i xerrades durant tot l'any. Els blocaires Jesús Ferré i Gustau Moreno hi prendran part i ens aportaran la seua experiència blocaire. Les activitats del CampreBloc les podeu trobar al nostre web: http://fira.campredo.net/

12:00 CAMPREBLOC: Tallers de creació de blocs a l’estand de Camprebloc.
19:30 CAMPREBLOC: "La Marfanta" fenomen mediàtic a les Terres de l'Ebre. Xerrada col·loqui a càrrec de Gustau Moreno. Presentació del Projecte CAMPREDO-TV . Lloc: l'estand de Camprebloc.
DIUMENGE 5 de juliol
11:30 CAMPREBLOC: Taller de videobloc (penjar vídeos als blocs) a càrrec de Jesús Ferré (Atictes). Lloc: l'estand de Camprebloc.A l'estand del Punt Òmnia hi haurà diverses activitats relacionades amb la promoció de les noves tecnologies que avançarem properament.

(del bloc de l'Emigdi Subirats)