dilluns, 7 de juliol del 2014

Gràcies, Soldevila!

Ha estat un cap de setmana simplement gloriós! El poble de Campredó ha pogut gaudir de tres dies de festa com se poden trobar a ben pocs llocs arreu! 
Des de divendres fins a diumenge la nit ha sigut un no parar de concerts, balls, cultura, tradició, molta xalera i sobre tot molt bona gent vinguda d'arreu dels Països Catalans, un grapat de gent professional i amb devoció per la música i el territori. I hem de remarcar, per a que tothom se n'assabenti, tot amb un pressupost Low Cost! 
És increïble com amb tants pocs recursos els membres de l'Associació Soldevila han pogut fer crèixer i donar a conèixer Mestràlia, una fira que ja és tot un referent arreu del país. Cada any se superen i aconsegueixen que els i les visitants a Fira Mestràlia marxin amb un somriure de satisfacció per tot el que han viscut i que ja comencin a comptar els dies que falten per a la propera edició! 
No tinc paraules per descriure tot el que hem viscut aquests dies, realment quan hi penso l'únic que em ve és un somriure d'orella a orella! Si me donessen a escollir quina activitat he gaudit més, no podria! No podria pel simple fet que tot, repeteixo, tot, ha estat increïblement fantàstic! 
Així que, com encara ens dura l'esgotament i la felicitat, només vull dir-vos, estimats membres i col·laboradors de Soldevila, sou collonuts!!!!!!!!!! Moltes felicitats per la feina ben feta! Endavant i Visca la Terra!