dilluns, 11 d’agost del 2014

Vacances d'estiu

Acabem de tornar d'una setmaneta de vacances inoblidables a Ayerbe. En els darrers temps aquest poble de la Hoya de Huesca s'ha convertit en el meu destí de vacances, per proximitat però sobre tot per poder gaudir de la companyia dels amics que viuen lluny i que fa anys que intentem reunir-nos al menys un cop l'any, i aquest poblet és el lloc perfecte per poder trobar-nos a meitat de camí! Conchi i Alberto baixen des del País Basc, nosaltres pugem des de Catalunya i els nostres amfitrions, Ana i Fèlix and family, viatgen des de les illes Canàries! Qui ha dit que no se pot trobar un lloc i un moment per reunir-se amb la gent que estimes i que no tens a prop sovint? No cal ni dir que també hi ha un grapat de gent autòctona del poble que ens ha acollit i ja ens ha afegit  ala seva llista d'amics! Gràcies a tots podem gaudir d'experiències ben boniques, bones xerrades, moltes risses, llagrimes de comiat, mea culpa!, bons àpats i molta xalera.
Passar aquests dies a Ayerbe esdevé un oasi dintre la rutina diària i estressant desprès d'un curs llarg i molt enfeinat. Tant hi fa la calor, o el fred, la pluja i les pedregades, el vent dels Pirineus... res ens fa nosa per poder continuar amb les nostres sortides i la companyia mútua que ens fem!
L'amistat amb aquesta gent ja ve de lluny, des del 1999, un tour per Itàlia en té la culpa! I, ves per on, al cap de 15 anys encara ens continuem tractant de la mateixa manera i ens estimem com des del principi, i ben poca gent pot dir una cosa així!
Ara ens cal una mica de paciència fins la propera vegada que ens trobem, pot ser al desembre, per setmana santa o ja fins l'estiu vinent, però, si res ho impedeix, allà que hi farem cap!
Us estimo! Gràcies per formar part de la meva vida!