dissabte, 15 de gener del 2011

Hat trick de Guillem!!!

L'equip prebenjamí blau de la UE Remolins-Bítem ha aconseguit una gran victòria al Camp Nou de la UE Deltebre. Ha estat un resultat molt abultat, 0-15!!!, típic d'aquestes categories, quan hi ha una gran superioritat d'un equip envers l'altre. Els joves jugadors no han tingut un bon començament de partit, precisament, ja que jugaven tots al centre de l'àrea rival, en un espai de terreny molt petit i topant-se els uns amb els altres. Després d'aquests irregulars minuts inicials, els visitants s'han anat entonant de debò, i han demostrat una notable superioritat física i tècnica, amb gols de notable bellesa estètica.
Ja al primer quart havien aconseguit marcar tres gols, i quatre més havien d'arribar abans de la mitja part. Hem de destacar un extraordinari gol de Keita, després d'una mitja volta fantàstica, que fou altament aplaudit pel públic assistent.
Ja al segon temps, la superioritat era més que manifesta, i han anat caient un gol darrera un altre. Cal destacar que hi ha hagut diversos hat tricks!!! El primer, ha estat de Guillem, que havia marcat el segon, setè i desè gol del partit. I just després arribà el hat trick d'Adrià, Joan i d'Òscar que en sumà un més, que suposà un pòker. Un darrer gol en pròpia porta feu concloure un partit, durant el qual el públic que donàvem suport als joves de la UE Remolins-Bítem ens ho hem passat d'allò més bé.
Cal destacar el fet que el nostre equip jugava exclusivament amb set jugadors, sense cap recanvi. Era un matí assolellat i calurós, amb la qual cosa els xavalets han hagut de fer un important esforç en aguantar tot el partit. També, ha quedat manifesta la connexió letal entre Guillem-Òscar-Adrià, que ha donat molts bons resultats en aquest i altres partits.

Quant al vestuari, la cara dels nostres jugadors era l'espill del resultat extraordinari que havien aconseguit, fruit de la seua il·lusió i bon quefer futbolístic. L'entrenador visitant, en Sergi Segura, felicitava els joves jugadors, que de ben segur se sentien dalt d'un núvol. Tots ells han anat intercanviant la seua posició al camp, i han estat ben partícips d'una jornada futbolística de planter francament profitosa. L'alineació la formaven: Àlex (porter), Mario, Joan, Keita, Guillem, Òscar i Adrià.