diumenge, 8 de novembre del 2009

Sí ciutadà a l'EMD de Campredó


Aquests són els resultats de la consulta popular d'avui en què l'ajuntament de Tortosa preguntava la ciutadania campredonenca si volien que Campredó esdevingués EMD, entitat municipal descentralitzada.

La ciutadania campredonenca aprova l'EMD.

543 persones han participat en la consulta popular per aprovar el procés de constitució de Campredó en Entitat municipal descentralitzada.

Els números de la nostra EMD són:
Cens electoral: 1004 persones
Participació: 543 vots (54,08%),
SI- 489 vots (90,05%)
NO- 32 vots (5,89%)
Blanc- 17 vots (3,13%)
Nul- 5 (0,93%)

Des d'ERC i Soldevila ens sentim prou satisfets de la participació ciutadana. Evidentment que podria haver estat superior, però només algunes formacions polítiques han realitzat una campanya favorable a la participació i a l'aprovació del conveni. A més, no podia haver l'entusiasme que sí que hi hagué el 1990 amb el procés de constitució de Campredó en municipi, el qual rescolzàrem totalment els i les membres de Soldevila, i encara està en el nostre veritable punt de mira. Un 54 % de participació no és un balanç negatiu, pensant que hi ha hagut eleccions determinades amb una participació molt inferior. Una aclaparadora majoria dels votants ha apostat per aquesta mena d'estatut municipal que és una EMD, la qual cosa ens satisfà plenament. A partir d'ara continuarem amb el nostre mateix camí. Tenim un projecte molt potent per a Campredó, que abraça propostes urbanístiques, activitat cultural intensa, projecte firaire consolidat, activitat educativa i esportiva.
De moment, Visca la futura EMD de Campredó!!!

(del bloc de l'Emigdi Subirats)