divendres, 4 de març del 2011

Sopar d'antics alumnes de l'Insti (1980-1984)


Dissabte 26 de febrer ens vam reunir un grup força nombrós d'antics alumnes de l'Institut joaquim Bau de Tortosa. La gent que hi vam assistir, vam començar a estudiar al centre el curs 1980-1981, i hi vam viure situacions tan presents encara avui en dia a les notres memòries com el cop d'estat del 23 F, esdeveniment que va ser recordat mentre els antics alumnes gaudíem de la festa i del sopar.
Els organitzadors de la reunió van ser la Marisé Bedós, l'Antoni Boyer i el José Antonio Prieto. Els tres van organitzar un macro mural amb una orla gegant on els assistents ens podíem buscar amb facilitat i xalar en veure i recordar les caretes que feiem als 14 anys! Més tard, desprès de recollir unes targes de presentació amb foto inclosa per poder-nos reconéixer al cap de 30 anys, van montar un powerpoint molt emotiu i que va ser força aplaudit, i vam continuar amb un sopar plé de risses, fotos i records entranyables! I desprès del sopar ens van anar repartint un per un l'orla en més petit, cosa que ens va fer un goig indescriptible a tots els assistents. I ja desprès vam tenir ball, solts i en parella fins que la gent va decidir que ja era hora d'anar marxant, però era ja ben entrada la matinada!
El més important, que ens vam retrobar! En el meu cas, hi havia gent que no havia vist des de feia 30 anys, i alguns havien sigut molt bons amics meus, i algun altre fins i tot va ser el meu primer "noviet" i me va fer molta il·lusió tornar-los a veure al cap de tants anys!
Ara a gaudir de la festa viscuda i a intentar repetir-ho aviat perquè va faltar gent, gent molt important en la nostra memòria i en els nostres cors i esperem que a la pròxima hi puguem estar si no tots una gran majoria de tots nosaltres.
Torno a donar les gràcies als tres organitzadors perquè vanf er una feinada i molt ben feta i es mereixen uns apaludiments realments ben forts! Sou uns cracks!!!!!!!!!!! no canvieu mai!