dijous, 11 de setembre del 2014

Diada històrica


El que hem viscut avui 11 de setembre de 2014 a BCN no és sinó un exemple més del que podem fer els catalans si fotem el cap dels que ens escanyen, independentment dels polítics que fan o desfan, diuen o no diuen depenent de qui els escolta per interessos particulars!!! Ara hem d'anar tots a una i un cop tinguem la nostra llibertat, aprofitar per expressar a les urnes què vol la societat i "obligar" els polítics votats a fer el que la societat els demana i exigeix!! Avui hi havia gent de tantes sigles diferents tots units sota el mateix crit d "independència" que demostra que si se vol se pot!!!!!!!!!!! 


La multitud de catalans i catalanes que s'han reunit avui a la capital de la nació ha expressat el que vol, i tot polític que n'entengui ha de saber llegir el que la gent li demana. Ara no hi ha marxa enrera. Ara estem en el bon camí, hem de continuar endavant i votar el 9 novembre. La societat ho vol, la societat ho demana, la societat ha parlat! Senyors polítics, no ens fallin!
A més a més, vull dir que reunir-nos els mateixos companys que anàvem als anys vuitanta a les manifestacions a BCN i havíem d'evitar en alguns cops a la policia pk no ens agafés o simplement per evitar aldarulls, o que avui recordàvem que erem 4 gats en aquells temps i en canvi avui... ufffffffff hem xalat!!! Com hem xalat de recordar temps passats!!! No hem canviat! Sóm i tenim els mateixos somnis de llavors!!! Continuem igual d'units i ens mantenim ferms en els nostres desitjos i les nostres lluites.


VISCA LA TERRA! VISCA CATALUNYA LLIURE!