dimecres, 5 de gener del 2011

Nit de Reis, magica!!!!!!!!!!!!


Avui hem tingut la cavalcada de Reis a Campredó i ha estat com tots els anys, màgica! Màgica en veure les caretes dels petits mentre passaven els Reis, màgica en veure'ls-hi les caretes mentre esperaven el regal que no acabava d'arribar! Quins nervis! Però tota por s'esvaïa quan sentien els seus noms i corrien fins el lloc on eren els Reis per recollir els seus regals. Quina il·lusió! Quin munt de caramels! No hi ha res més bonic ni que t'ompli més que els infants a la nit de Reis.
La Rosa ha estat cridada un parell de cops i ha rebut dues coses que s'havia demanat, tot i que val a dir que amb nou anys i mig ella ja està al cas de com funciona aquesta història; i el Guillem, encara tot innocent, pobret, s'ha hagut d'esperar molta estona fins el primer cop que l'han cridat, i desprès, per arrodonir-ho, ha estat l'últim en ser cridat pel segon paquet! La seva careta ho deia tot! Pel seu capet passaven les imatges de quan s'ha portat malament i quan l'han castigat i el per què! Però, al final, ha tingut la seva recompensa! I això ha estat gloriós!
Ara estan sopant amb el pare, perquè la mare és a l'hospital amb la seva iaia de 99 anys que està molt malament, i no pot compartir aquesta nit de somni amb els seus fills; però el pare els està acompanyant, i ells, aliens a tot el que està passant a casa, estan gaudint d'aquesta nit i els seus regals d'allò més. Això és el que passa quan tens uns pares com cal, que t'eduquen i et cuiden i et donen tot el seu amor, i això ja és en sí mateix un regal dels Reis que se repeteix any rera any!
Aquest és un apunt dolç, plé de la tendresa i l'amor que em desperten els meus fillols, però no ho puc evitar! Ells són la meva vida i fan que tot el que és superflu i transitori al meu voltant desaparegui per portar-me al seu món d'amor autèntic i que no espera res a canvi.
Carinyets, aquesta nit també heu d'anar a dormir i descansar molt perquè demà segur que els Reis us deixaran més coses i haureu de tenir molta energia per poder jugar amb tot el que us portaran!
Us estimo molt!!!!!!!!!!!!!