divendres, 24 de juliol del 2009

Presentació del llibre de rutes de Campredó


Demà dissabte 25 de juliol, a les 11'30 hores ii al temple parroquial, se presentarà el llibre Rutes pel terme de Campredó, que han compilat els campredonencs Marga Estorach, Joan Carles Balagué i Mossèn Víctor Cardona. Ha estat una nova iniciativa cultural i literària de primer orde del rector de la parròquia Sant Joan Baptista de Campredó, que permetrà donar a conèixer espais bellíssims del terme campredonenc, desconeguts fins i tot per a aquells que hi hem residit tota la vida. Ens cal felicitar, doncs, de l'aparició d'un llibre excel·lent per difondre Campredó, i per continuar aportant autoestima als campredonencs.
A Marga Estorach la felicitem igualment pel fet que serà aquesta nit la pregonera de les Festes Majors, com a reconeixement a la seua participació en l'expedició femenina i ebrenca a l'Aconcagua durant el mes de febrer d'enguany.
Molt bones festes majors a tots els campredonencs i campredonenques, i a tots aquells i totes aquelles que ens vulguin acompanyar durant la setmana gran campredonenca.
(del bloc de l'Emigdi Subirats)